Over mij


Michiel IJsselsteijn is geboren op 7 mei 1979, opgeleid als Technicus Elektrotechniek.

Ik woon samen met mijn vriendin en mijn zoontje in Deventer. Sinds 2009 ben ik als zelfstandig ondernemer met veel enthousiasme, ijver en succes aan het werk onder de naam Positive Engineering ook wel elektrakeuringoverijssel.nl en cadtekenaaroverijssel.nl.

In de samenwerking met mijn klanten word ik vaak gezien als, prettige betrouwbare en bovenal vakkundige cadtekenaar. Met meer dan 12 jaar ervaring kunt u rekenen op iemand met heel veel vakkennis. Voor u als klant betekent dit voor elke opdracht een hoogwaardig kwalitatief tekeningenpakket.

Als cadtekenaar ben ik bekend met veel disciplines van de elektrotechniek. U kunt bij mij terecht voor onder andere een gebruikersvergunning, ontruimingsplannen, gebouw inmeten om tekeningen van te maken, maar ook voor bijvoorbeeld compleet aanleveren van revisie pakketen.

Een grote klant van mij is RoyalhaskoningDHV-ingenieursbureau die mij op het hoofdkantoor van Rabobank Nederland had geplaatst. Bij de Rabobank ben ik verantwoordelijk voor alle wijzigingen van alle gebouwgebonden installaties zoals elektrotechnisch, luchtsystemen, water aan- en afvoeren, sprinkler, brandmeld, vluchtroutes en het bouwkundige. De verantwoordelijkheid spreid zich over acht hoofdvestigingen van de Rabobank Nederland in Utrecht.

Kantoor
Kantoor
cadtekenaaroverijssel.nl

Naast deze grote en stabiele klant werk ik voor een aantal installatiebedrijven in Deventer. De werkzaamheden voor deze klanten voer ik uit op eigen kantoor.

Naast tekenen leveren wij ik NEN 3140 inspecties dit doe ik ook onder de vlag van Positive Engineering

 

Met vriendelijke groet,

Michiel IJsselsteijn

Geef een reactie